Beoordelingen van Kaito Sushi Middelharnis

Recente recensies van Kaito Sushi Middelharnis

5 sterren na 321 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Helaas zat de sashimi tonijn er niet bij. Telefonisch geen contact gekregen en ook geen antwoord op mail, erg jammer Ik hoop dat er alsnog een passende oplossing komt

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de gefrituurde ui’tjes zijn vervangen voor cruncy.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, heerlijk gegeten!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Fijne en goede service.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is weer heerlijk. Echt te lekker! Supervers. Vriendelijke mensen. Aanrader! Er zaten deze keer zes extra makis in, waarschijnlijk een foutje of om een keer te laten proeven. Dit soort foutjes zijn heerlijk ; ) Maar tot nu toe altijd alles perfect volgens bestelling en nu dus een paar extra. Ook niet erg...😀

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt super

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes verpakt en heerlijk verse sushi gegeten. Soja saus en wasabi ingegrepen. Oftewel, voor herhaling vatbaar!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Sushi was ontzettend lekker.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat ik een half uur op mijn bestelling moest wachten..niets geen excuses..maar het was wel weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vond er heel weinig smaak aan zitten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer afgehaald, voor herhaling vatbaar 👍

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor het eerst sushi besteld. Bij thuiskomst bleek de bestelling niet volledig, er misten dingen. Bij de andere reviews lees ik dat dit regelmatig voorkomt, dat vind ik gewoon slordig. Gebeld, maar er wordt niet opgenomen. Ook een mailtje sturen kan niet. Wij hebben niet geweldig gegeten, maar gezien alle positieve berichten dat het zo lekker is, denk ik dat wij gewoon niet van sushi houden. We hadden voor 37,50 besteld, het was niet compleet, dus echt nog trek. Dus nog maar broodjes kroket gemaakt. Deze vonden wij lekkerder😊. Als ik voor 37,50 bij Rosegarden bestel hebben hebben wij lekkerder gegeten en is er meer dan genoeg. De prijs zal ook zeker in de arbeid zitten, want geloof best dat het veel werk is om het te maken. Alles zag er wel netjes en schoon uit. Vandaar 3 sterren en het feit dat we niet super lekker hebben gegeten ligt vast aan ons. Sushi is gewoon niet ons ding. Veel succes met de zaak, tipje, controleer even of alles in de tas zit.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi. Alleen jammer dat de bestelde salade ontbrak. Toen ik er over wilde bellen werd er helaas niet opgenomen.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en heel vers. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker , super vers . Perfect van smaak. Komen zeker nog een keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Vers en goed van smaak. Waar voor je geld.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, we hadden hawaian party. Mooie diversiteit, heerlijke sushi. Volgende keer gewoon weer.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke suchi!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer heerlijk eten! Schone werkplek en hele lieve eigenaren. Bestel er elke week wel een keertje. Ga zo door Kaitosushi👌👌👌

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed verzorgd

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Te Weineg soja saus, weineg gember, en wasabi. Laatste keer had ik helemaal geen soja saus en wasabi. Bejte opletten aub. Verder was het super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en ook ruim voldoende!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi is lekker, maar bij bijna elke bestelling gaat er iets niet goed. Al een aantal keer geen stokjes of maar 1 setje gekregen, een keer meer dan een uur moeten wachten (15 min van te voren gebeld dat het ruim een uur later werd, toen waren we al onderweg). Bij de laatste bestelling waren de edamameboontjes nog bevroren en (dus niet) bereid. Dat kan eigenlijk niet. Thuis hebben we ze alsnog moeten wokken. De sushi zelf is heerlijk. Als de organisatie ook goed zou zijn, dan zouden we zeker 4 sterren geven. En als er nog iets meer variatie zou komen, misschien wel 5.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk ik kom zeker terug bij jullie

, 23-04-2021

Kwaliteit:

Rating

vers en erg smakelijk en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed 👍🏻 Zag er ook fantastisch uit Wij hebben een heerlijke sushi avond gehad Komen zeker terug

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld, en voor herhaling vatbaar. Heel lekker en vers.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas een drama qua bestelling, voor de rest wel goed

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! En bedankt voor de soja bonen. Tot de volgende keer.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Maar je bent al 2 keer bij een bestelling me soja bonen vergeten...

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker! Echt een aanrader. Moesten helaas nog een keer terug rijden maar volgende keer controleren we het maar direct bij afhaal. De smaken en versheid maakte het meer dan goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker was de salmon lover sushi. Mocht de sushi eerder afhalen dan 19.30 uur toen ik daar eerder die middag langs kwam. Ze maakte het gelijk klaar en kon het half uur later mee nemen. Tip kon avond vantevoren niet bestellen maar ineens die middag wel. Beter aangeven op internet of het nog wel kan of niet kan.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Komen zeker weer terug

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Had bij deze smaak ook wel meer verwacht dan alleen surimi sticks en de bijgerechten die er standaard in een pokebowl zitten. De smaak en de hoeveelheid was verder prima.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is weer heerlijk!! Vers en goed.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, genoten!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers en erg goed van smaak, kortom aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en service ! we hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Stond op tijd klaar. Was lekkere sushi en zag er verzorgd uit.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse goed verzorgde suhsi. Eerste keer besteld bij Kaito maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goed, vers en lekker.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vlotte bediening.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers en goed

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Top sushi. Genoeg sojasaus erbij. Een echte aanrader.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima qualiteit flexibeit in afhaaltjd

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was op tijd klaar en we hebben heerlijk genoten van de overheerlijke sushi!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de derde keer besteld , en echt het was weer heerlijk ! Goede service ook ! En veel keus , we komen snel weer ,groetjes de buren

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Supergoede sushi! Erg lekker

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Als jullie deze kwaliteit houden zijn wij zeker fan!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en onwijs goede service!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, stipt op tijd klaaren zulke fijne service gerichte ondernemers!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede sushi. Prijs is goed, maar kwaliteit van de sushi is nog beter. Vriendelijke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit sushi, de Yakatori is ook erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weekend afgesloten met heerlijke sushi. Moet er op tijd bij zijn om te bestellen, want het is al vroeg volgeboekt. Wat dan ook betekend dat het echt goed is. Wij hebben weer genoten van heerlijke sushi. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. We hebben er lekker van gegeten! Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse producten en goed gemaakt oftewel geslaagde sushi maaltijd!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom prima, op tijd klaar, goede verpakking en toebehoren. En het belangrijkste.....prima kwaliteit.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, goed van smaak ook! Snelle service en vriendelijke mensen. Eindelijk een plek om lekkere sushi te halen op Flakkee :) Tot heel snel!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was een heerlijke sushi... Alles heel erg vers.... Ga zeker snel weer bestellen....

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Top!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Authentiek bereid en voldeed 100% aan onze hoge verwachtingen. Hier gaan we zeker vaker van genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Een aantal dingen van onze bestelling niet gekregen en ook zaten er geen stokjes, sojasaus en wasabi bij. Erg jammer! Het eten was verder prima.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi!! Aanrader.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi is heerlijk, Je proeft dat het vers is. Helemaal top

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is smakeloos en niet lekker

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling! Dank jullie wel!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, super gesmaakt

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

goed lekker vers

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en vooral vers. Aanwinst voor het zo footboring island.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

In een woord TOP!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer hier besteld. Erg fijn dat er in Middelharnis nu ook sushi te halen is! Voor Flakkeese begrippen is het vast heel bijzonder, maar valt toch wat tegen, zeker voor de prijs. De rijst plakt niet genoeg waardoor sommige stukken uit elkaar vallen. Het rollen mag dan ook wat strakker. De stukken zijn niet altijd even goed gesneden. De gebakken uitjes waren niet crispy meer. De tonijn en zalm waren wel heel vers. De hoeveelheid meegeleverde sojasaus was te weinig in verhouding met de hoeveelheid sushi die ik besteld had. Concurrenten (buiten het eiland) doen het toch beter. Ik ben ook wel een beetje verbaasd over het aantal 5-sterren reacties. En eerlijk is eerlijk, de sushi is best oké en ik hoop dat de sushichefs beter worden en de kwaliteit in de komende maanden verbeteren. Sushi maken is een kunst, en iedereen moet het leren. Ik hoop dan ook over een tijdje weer te mogen bestellen en dan veel meer sterren te mogen geven. Maar nu is het gewoon ondermaats, maar komt vast

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Soja saus en wasabi kreeg ik niet mee in pakket...!!!!!!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi. Keurig verpakt en op tijd klaar om op te halen. We komen terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk . Jammer dat het vaak al vol zit als je voor dezelfde avond wilt bestellen

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi 😍

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! Niets aan op te merken.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Onze kleindochter, die geregeld Sushi eet, vond het heerlijk. Wij trouwens ook! Absoluut een aanrader.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere variatie en goed van smaak. Ook netjes verpakt en goed gelet op mijn opmerking voor rekening houden met mijn allergie. Voor herhaling vatbaar.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke shushi

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en kwalitatief goed product, vriendelijke mensen. Aanwinst voor Middelharnis!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kaito Sushi Middelharnis heeft perfect en echt vers eten , daarbij is het een zeer schone winkel met vriendelijk personeel. Echt een aanrader !!!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Vers en goed, verslavend lekker!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi voor een nette prijs! We gaan hier zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk, gevarieerd prijzig box 100 stuks voor 2 personen was meer dan genoeg! Prijzig maar het meer dan waard, zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk smaakvol En erg vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verpakt, vers gemaakt, zo werd het weer een fijne avond.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt goede kwaliteit

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. Erg vers. Goed verzorgd

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten... prima kwaliteit...ga zo door

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en super lekker!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik ben een groot liefhebber van sushi en ik was aangenaam verrast! We hebben heerlijk gegeten. De hele bestelling was overigens prima verzorgd. Complimenten. Binnenkort weer!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, makkelijk online bestellen en betalen, bij afhalen staat het al klaar en bestelling klopt altijd. Top

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had graag even een mailtje gestuurd met mijn bevindingen voor ik een review achterlaat om zo op die manier te helpen. Maar helaas is er geen enkel email adres te vinden op de site en kreeg ik toevallig ook een mailtje met de vraag een review achter te laten, vandaar deze dus. De rijst was helaas veel te nat en zacht voor Sushi. Ben heus geen expert, maar heb toevallig 7 jaar in Japan gewoond en mijn vrouw is Japanse, en dit viel zelfs mij op. Dit hebben we nog nooit zo nat en zacht gezien, ook niet in NL. Ik weet niet of we ooit nog eens sushi bestellen (maar zullen het waarschijnlijk wel doen, anders weten we niet of dit eenmalig was of opgelost is), want ik las dat andere mensen dit ook al opgemerkt hadden. Ik geef het maar 3 sterren om aandacht te trekken, maar het hadden er eigenlijk 1 of 2 kunnen zijn. De hele beleving van sushi was er niet met deze zachte rijst. Mijn tip is om nog eens goed te kijken hoe lang en met hoeveel water jullie de rijst koken. Het moet eigenlijk veel

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

je moet online bestellen anders kom je er bijna niet meer tussen , wij hebben nu twee keer de grootste box besteld TOP

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit sushi, we hebben heerlijk gegeten!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Verbeteren??? De Sushi krijgt van ons een dikke vijf sterren. Sushi van zeer goede kwaliteit en de winkel ontzettend schoon, 10 sterren. Dit is een aanrader!!!!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! Bij de bestelling aangegeven glutenvrij te moeten eten en hier is perfect rekening mee gehouden, wij gaan hier zeker vaker bestellen.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was wederom goed. Alleen heel jammer dat het schaaltje van de pokerbowl een stuk kleiner is dan 2 a 3 weken geleden. Zeker een centimeter of 2 in doorsnee.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi royaal gevuld met vis. De rijst was bij enkele rollen te gaar en te plakkerig maar dat deed aan de smaak niets af. Wij komen terug.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk voor hethaling vatbaar

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig! Stond allemaal klaar, zeer vriendelijk personeel. Sushi geweldig, vers en top!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Echt een aanrader

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi is heerlijk en op de afgesproken tijd kan het afgehaald worden. Het zou fijn zijn de mogelijkheid om bij een online bestelling ook de dag/datum te kunnen kiezen. Zodat je ook dagen van tevoren een bestelling kan doorgeven.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was goed, wel jammer dat de gefrituurde garnalen en de yakitori sticks koud waren. Ook miste ik de gember erbij. Deze moest je erbij kopen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer lekker gegeten!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super dat er nu op Flakkee ook goede sushi te bestellen is! Het eten ziet er goed uit en smaakt ook zo. Wel jammer dat bij beide bestellingen die ik heb gedaan er iets miste, dus dat is een verbeterpuntje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, maar bij het uitpakken miste we een aantal sushi ! Jammer wel voor betaald en omdat ik de bestelling om 19.30 opgehaald had en niet in Middelharnis woon ga je niet meer terug ( telefoon werd niet opgenomen)

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer heel erg lekker! Paar favorieten en natuurlijk een paar mindere, maar voor de volgende keer weten we al wat we gaan bestellen!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk. Maar spicy tuna is echt niet spicy.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker super

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Waren wat. vergeten bij onze bestelling. En de stukjes sushi zijn wat te dik gesneden. Voor de rest erg lekker.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit Graag volgende keer wellicht chopsticks meeleveren en wat soja en wasabi Vr gr Jan Christiaan

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer fantastisch, heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst Sushi gegeten, was echt super lekker, smaakt zeker naar meer!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer fantastisch, kan gewoon niet beter. 10 met een griffel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig! Nog nooit zulke lekkere sushi gegeten echt zoals het hoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, top!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekkere sushi! Alles stond klaar om mee te nemen, ik hoefde niet te wachten. Chopsticks, wasabi en sojasaus zat erbij, helemaal goed!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben weer genoten van de heerlijke sushi!!!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat waren wij blij verrast met de kwaliteit van de sushi! (wij zijn normaliter namelijk erg kritisch als het aankomt op sushi) De vis was ongelofelijk vers en de rijst perfect klaargemaakt. Er was oog voor detail en alle ingrediënten waren in balans. We komen snel weer terug!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prachtige sushi Ik zou zeggen de V met een hoofdletter van Vers Verrukkelijk Voldoende voor een feestelijke maaltijd! Wij dronken er water en een prachtige witte wijn bij!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi’s, prima kwaliteit, we hebben gesmuld.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi gepresenteerd op een prachtige schaal. Uitstekende kwaliteit. Dank jullie wel.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker en vers. Alleen de komkommer was niet lekker, teveel azijn.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was top!!!!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk als altijd

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi smaakte prima de sojasaus en wasabi was ruim voldoende we komen zeker nog een keer terug, alleen wat wel erg jammer was was dat de yakitori saté koud was. Die was nl veels te lang van tevoren gemaakt want wij waren er voor het afgesproken tijdstip. Dus dit was een tegenvaller.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goeie sushi

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker👍👍

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi en de webwinkel werkt erg makkelijk!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een aanwinst voor hier! Erg lekker en stond netjes klaar op de aangegeven tijd. Ga zo door!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar !!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig! Heerlijk! En ook nog verrast met kip gratis:) voor mij verjaardag:))) een aanrader

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers, met zorg klaargemaakt en verpakt. Prima kwaliteit

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op de bestelde tijd klaar. Was heerlijk, lekker vers, we hebben gesmuld! Zeker voor herhaling vatbaar! Wat een aanwinst voor Middelharnis!!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed vers en ruim vis.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

super vers, eg smakelijk, alleen wij hebben te weinig besteld, dus dat word nogmaals maar dan meer bestellen

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere verse sushi, helaas al wel aantal keer gehad dat er wat vergeten is bij de bestelling, erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Hartelijk dank. Kwaliteit is net zo goed als in een restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We vonden de sushi heel lekker en verse ingrediënten, we gaan zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

2de kee4 besteld , en echt het was wederom verrukkelijk, heerlijk gegeten . Goede kwaliteit

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt mega lekker!!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heer-lijk!! Super vers, mooi gerold en geweldig van smaak! Wij gaan zeker vaker bestellen!!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere bowls en sushi

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, goede kwaliteit. Echt een aanrader.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Waren aangenaam verrast, goede kwaliteit met verse producten. Op tijd klaar bij afhalen.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi is goed te doen

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was gelijk klaar toen ik kwam en het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

erg lekkere sushi

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Fijn zo’n sushi afhaalpunt op Goeree-Overflakkee! We gaan dit zeker vaker doen!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom keurig verzorgd en van goede kwaliteit, een aanrader.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi Zelf fan van de gefrituurde kip die ze hier helaas niet hebben. Verder lekkere keuzes, wel een beetje prijzig, maar dat is alle sushi hier op flakkee

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten, wel een poosje op moeten wachten. Het was niet op de afgesproken tijd klaar.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was echt heerlijk!! Zeker een aanrader!!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en top service! Een aanwinst.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt top kwaliteit, hygiënische bereiding en schoon afhaalpunt.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een LA box en crispy. Het was super. Erg vers voorbereid! Het was natuurlijk zo op...;)!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, heerlijke verse sushi en niet duur. Zeker een aanrader!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

T was weer geweldig lekker

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en snel geholpen. Super handig dat je via de website kan bestellen.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk ! Zeer netjes en schoon ook binnen, vriendelijk geholpen . Maar echt de sushi was perfect we komen zeker vaker terug !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, lekker vers van goede kwaliteit. Dit is de 2e x dat we sushi gehaald hebben, we nemen elke x wat anders en het is allemaal lekker. Als je komt staat het al klaar in een tasje, super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima te eten. was op tijd gereed. En zeker voor herhaling vatbaar

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

2 de Kerstdag mega veel Sushi besteld en alles was super lekker ..!!! Mijn kinderen houden er normaal niet van , maar vonden het ook heerlijk

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Lekker vers en we hebben weer genoten!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu voor de derde keer afgehaald. Sushi was weer erg lekker en vers. Voldoende wasabi, sojasaus en gember. Ook weer netjes op tijd klaar. Vind het nog steeds jammer dat ze niet bezorgen.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Is voor herhaling vatbaar. Smullen en genieten! Een kleine note misschien het oprollen van de maki kan wat zorgvuldiger

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi. Een aanrader.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en goede heerlijke kwaliteit

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, ze dachten alleen dat we de volgende dag kwamen maar dit was zo opgelost.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit keer heerlijke sushi gegeten. Ook sashimi tonijn heerlijk. Genoeg gember erbij. Al met al lekker zo voor de kerst

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, mooie presentatie. Keurig verpakt. We hebben enorm genoten. Voor herhaling vatbaar.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekker. Echt aanraden.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Voor herhalingvatbaar👌

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere en verse sushi! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het zag er allemaal erg lekker uit, en zo smaakte het ook! Vooral de nigiri met paling was heerlijk!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e keer n bestelling gehaald. Het smaakte weer prima!!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zalig we hebben ervan genoten👍🙏

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlik zo Als vorige keer

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal tevreden 👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was erg lekker, netjes verzorgd en op tijd klaar.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi smaakt heerlijk en is super vers maar sommige zijn niet goed gerold en vallen dus uit elkaar. Controleer je bestelling want er ontbreekt wel eens wat. En het zou fijn zijn als ze goed Nederlands zouden spreken en je dus zouden kunnen verstaan en andersom.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Een aanwinst voor Middelharnis. Vers gemaakt en prijs/kwaliteit prima op orde! Ga zo door!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk! Lekker vers 😍

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kom zelf uit de stad met sushi tenten overal om de hoek, maar deze sushi was echt goed. Aanwinst hier!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse sushi. Stond netjes klaar. Besteld via internet. Bestel wel op tijd, anders zitten sommige tijden al vol. Zeker voor herhaling vatbaar. Gaat zeker lopen op Flakkee.. Misschien in de toekomst nog gaan bezorgen... dat zou helemaal top zijn. :-)

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en van goede qualiteit Dunne rijstlaag waardoor je goed de andere ingrediënten proefd .

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, verse sushi, goede prijs-kwaliteitverhouding en voldoende soja etc. meegeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi ! Zo fijn dat het heerlijk vers is! Het ziet er ook mooi uit en de smaak is geweldig! Super goede zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! 100 stuks + 15 stuks. Was genoeg voor 5 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk! Lekker vers. Echt top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke sushi super vers en smaakvol wij gaan zeker terug komen onze complimenten

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed kwalitatief eten en fijne service.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goede sushi en smaakvol. Kwa verbetering zou ik bijvoorbeeld ook gewoon op de maandag of dinsdag willen kunnen bestellen voor woe t/m zondag zeg maar.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super !

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen via website en heerlijke Sushi. Schone winkel/werkruimte en vriendelijke eigenaren.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Moest langer wachten dan besteltijd. Fried ebi bijna vergeten mee te leveren. Wel heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is super vers, niets op aan te merken! Bij het opgeven van de bestelling zou het makkelijk zijn als je eerst de afhaalmomenten zou kunnen zien. De nori was vrij stug, beetje jammer. Sushi moet je ook met je ogen eten, hier kan nog wel iets verbeterd worden. Overall: lekker gegeten, fijn dat jullie in Middelharnis zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was fantastisch 👍🏻👍🏻 Afhaalsysteem zou verbeterd kunnen worden, je staat nu buiten in de kou zonder dat je weet wanneer je bestelling klaar staat omdat je maar met twee binnen mag staan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, bestelling op tijd klaar en compleet !

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en netjes afgeleverd.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Superr heerlijke verse sushi. Zeker een aanrader. De bestelling was klaar op het afgesproken tijdstip. Keurig net personeel en een hele schone zaak.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond al klaar en de sushi was heerlijk! We hadden de grote box van 25 euro, heerlijk en voor herhaling vatbaar. Ben blij dat het hier te koop is en dat je er nietvoor naar de stad hoeft.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en smaakvol. Zou 5 punten krijgen als bestelling op tijd klaar geweest (20 minuten later)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alles was vers bereid. Wel duur voor de hoeveelheid sushi in de boc.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer besteld en weer ontzettend genoten. LA Party en sashimi tonijn. Heerlijk vers en de nori van betere kwaliteit dan de 1e keer. Voor Tweede Kerstdag staat ons menu vast :) :) //

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers en we hebben genoten. Lang moeten wachten maar daar kregen we een extraatje voor. Super sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi voor een prima prijs! Bestellen via de site is erg prettig. Puntje voor aandacht is wel de bestelling zelf. Deze klopt niet altijd en al 2 keer gehad dat ik deze na moest kijken. Ook zaten er de laatste keer geen stokjes, sojasaus en wasabi bij. Maar we gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker zeker voor herhaling vatbaar.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Moesten lang wachten op onze bestelling. Maar de sushi was heerlijk!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi’s 👍🏽

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij thuiskomst zagen we dat we 1 doosje niet hadden. Na 1 telefoontje konden we het direct op komen halen. Super service en heerlijke sushi. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk online bestellen en genoten van heerijke sushi. Wil Kaito Sushi zeker aanraden.👍

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit sushi! We hebben heerlijk gegeten! De zaak ziet er heel schoon en professioneel uit.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker de lover box goeie zalm lekker vers ben wel benieuwd of er nog meer sushi komt

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect, lekker, vol smaak en super mooi

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was wel vers en zag er netjes uit. Er zat echter weinig smaak aan en de rolletjes waren erg klein. En daardoor erg prijzig. Wij halen onze sushi meestal bij sushipoint prijs/kwaliteit verhouding is daar erg goed.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Kreeg netjes een belletje dat mijn bestelling iets later klaar was. Alles netje verpakt en vers gemaakt.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer afgehaald en ook deze keer waren ze weer iets vergeten.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Alles was zo lekker en zag er prachtig uit. Zeker voor herhaling vatbaar

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

wij hebben heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben jammer genoeg 35 minuten buiten op de bestelling moeten wachten. Het zou 18:30 klaar zijn, maar het was 19:05 klaar om meegenomen te worden. Toen bleek thuis dat de verkeerde sushi box aan ons is meegegeven. De sushi was wel smakelijk, maar alles eromheen niet voor herhaling vatbaar.. jammer!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De sushi was van uitstekende kwaliteit!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, lekker vers en goed klaargemaakt.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was echt zalig. Alleen was de bestelling niet compleet. Ik miste 3 sateetjes. Zeker aan te bevelen👍🏻

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, aanwinst voor ons dorp.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede sushi. Echt van genoten! Vriendelijke mensen ook!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers, fijn van smaak en met liefde bereid

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, absoluut een aanrader. De smaken zijn erg lekker en vooral de yakitori sushi is weer eens wat anders.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede en lekkere sushi, niets op aan te merken, we gaan zeker vaker hier bestellen, een egt aanrader, dit is een aanwinst voor het dorp, de koks leveren kwaliteit, en de passie voor het sushi maken straalt er vanaf, en dat proef je terug in het product

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben er naar uitgekeken; Sushi . Een verrijking voor Middelharnis en omstreken. En hoe goed! Alles mooi , strak en smaakvol bereidt. Deugdelijk verpakt, makkelijk on line bestellen en een nette winkel.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond netjes klaar toen ik het kwam ophalen. De nori van de handroll was wat stug, misschien te vroeg van tevoren klaargemaakt? Sushi smaakte verder prima. De uramaki was wel schots en scheef gesneden. Verder zat er zoals gebruikelijk gember, wasabi en lekkere sojasaus bij. Ga zeker nog een keer bestellen.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Een vers en heerlijk product. Geen wachttijden. Super goed geregeld. Aanrader!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu 2x op zaterdag sushi besteld bij Kaito. Opzich goede sushi. Wel wat 'beginnersfoutjes': verdeling van de rol was vaak niet in gelijke porties, evenals de vulling (soms veel, soms bijna geen vulling, met de gedeeltelijk legen huls van de gefrituurde garnaal als hoogtepunt). Hiernaast ontbrak in beide bestellingen de bestelde (en betaalde) edamame.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weinig zalm veel rijst bij maki zalm. Bij maki garnalen staartjes nog in de maki. Sojasaus ja. Gember niet bij geleverd. Al met al redelijke sushi maar niet bijzonder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Alleen jammer dat m’n bestelling, die ook met iDeal al betaald was, niet was doorgekomen. Dus op De afgesproken tijd, moest het nog gemaakt worden

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten!! Ontzettend lekkere sushi, daar hoef je niet over te twijfelen. Wij bestellen graag nog een keer

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Keuze genoeg en heerlijk vers!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg goed.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eindeijk een tent in de buurt met verse lekkere sushi. Hier gaan wij zeker weten meer bestellen Echt een aanrader!!! Wij zijn fan ! Ga als je bieft nooit meer weg kaitooo

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld en zeker niet voor het laatst. Super verse sashimi, smakelijke sushi en maki, nice handroll. Enige minpuntje: de nori mag krokanter.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede sushi. Na het openen van de Sushi box komt de aangename geur je toegevlogen. Alles is enorm vers en van hoge qualiteit. De sushi van de standaard eet-tenten zoals b.v. de Shabu Shabu komt niet in de buurt van deze sushi qua smaak, kwaliteit én presentatie. Het ziet er goed uit, ruikt heerlijk en smaakt geweldig.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goede kwaliteit! Zeker een aanrader !

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Netjes verpakt en het stond op de afgesproken tijd klaar.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Het is iets te duur om elke week een keer te doen (ligt niet aan jullie, dat is nu eenmaal de prijs van sushi), maar we komen zeker vaker terug.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Vers. Verkeerde bestelling mee gehad, zonder moeite geruild/ terug gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en vers. Alleen ze kunnen wel eens iets vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Superblij met deze nieuwe Sushi tent op de dijk. Genoten👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Via website besteld en op de afgesproken tijd opgehaald. Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi ,aanwinst voor ons dorp .veel succes !!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk. Lekker verse sushi.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Zeker een aanrader!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi getest op de dag van de opening. Goede verse ingrediënten, rijst is top, goede verhoudingen van de ingrediënten. 1 puntje van verbetering, betere kwaliteit Noribladen gebruiken, deze zijn taai.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkere sushi voor een eerlijke prijs. mooie toevoeging op het eiland!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers product. Mis alleen de sojasaus.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Fijn dat er eindelijk een echte sushitent is in Middelharnis.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, vriendelijk personeel en optijd klaar! Enorm genoten :)

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima