Beoordelingen van Kaito Sushi Middelharnis

Recente recensies

5.0
Richard Bénard
28 november 2021

Kwaliteit prima, maar bestelling klopte niet. Wordt wel netjes terug betaald wat je te kort komt maar je wil gewoon krijgen wat je besteld Advies geef klanten de gelegenheid de bestelling binnen te controleren of pak het in waar de klant bij staat.

Danielle
27 november 2021

Bestelling klopte niet. Zag het pas toen ik thuis was (niet in de buurt). Nog gebeld maar werd niet opgenomen

Yvonne de Lint
27 november 2021

Altijd lekker, lieve mensen, snel geregeld online

MB
26 november 2021

Heerlijk, vers, goed gevuld, verslavend lekker. Is het een idee om met herbruikbare bakjes te gaan werken? En daar dan wat statiegeld voor te rekenen wat mensen terugkrijgen bij inleveren? Nu zoveel plastic afval bij zo'n heerlijke maaltijd.

Chayenne
25 november 2021

Top

Desiree Looyschelder
21 november 2021

We hebben heerlijk gegeten! Netjes verzorgt en optijd klaar!

Hanneke Reijs
18 november 2021

Top weer ! Vers en erg lekker weer!

Astrid de Klein
18 november 2021

Vers, lekker en keurig personeel

Hannah
17 november 2021

Heerlijk en vers! Complimenten! Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Belinda
15 november 2021

Heerlijke sushi! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L
14 november 2021

Lekkere sushi! Tip: het lijkt mij super als jullie inari sushi zouden aanbieden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remko
14 november 2021

Wederom heerlijke sushi!!

Jessica
14 november 2021
MB
12 november 2021

Heerlijk en vers!

Jitske
7 november 2021

Een dikke tien, heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
6 november 2021
Bianca
6 november 2021

Heerlijke veggie sushi gegeten

Hubregtse
5 november 2021

Was weer heerlijk, geweldige sushi, vers en mooi geserveerd.

Sandra groene
3 november 2021

Was weer top zoals altijd

Svinthe de Witte
1 november 2021
Emile Van Lint
31 oktober 2021
Breur
31 oktober 2021

Heerlijke verse sushi.

W.
30 oktober 2021

Kon het gelijk meenemen toen ik binnen stapte en het heeft heerlijk gesmaakt 👍🏾

Aleman
30 oktober 2021
L.
25 oktober 2021
Corrie
25 oktober 2021

lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A ten Bosch
23 oktober 2021

Heerlijk

Cisca
17 oktober 2021
Bert Overweel
16 oktober 2021

Heerlijke pokebowl zeer smaakvol. Dit was ons eerste bezoek en zeker niet het laatste.

MB
15 oktober 2021

Het was weer heerlijk, zo vers, zo goed gevuld, echt super!

Jitske
13 oktober 2021

Heerlijke sushi Vooraf besteld stond netjes klaar. Voor herhaling vatbaar.

Hans
11 oktober 2021

De kwaliteit gaat helaas achter uit. Er mist telkens wel wat de laatste paar keer. Het lijkt klein maar wel vervelend als je Sushi besteld en er geen stokjes, sojasaus of servetten bij zitten zoals je gewend bent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van kampen
11 oktober 2021

Altijd goed en lekker eten

Thera
8 oktober 2021

Was echt weer super

Ig
8 oktober 2021
Suzanne
3 oktober 2021

Vorige week voor het eerst ontdekt, vandaag wederom besteld. Echt een aanwinst voor Middelharnis/ Sommelsdijk! Heerlijke sushi, makkelijk besteld, en met alles erop en eraan! Wij zijn fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José lako
3 oktober 2021

Alleen jammer dat er geen stokjes gember ed bijzaten!!

Marian
2 oktober 2021

Jammer dat ik iets langer moest wachten, maar t wachten waard! Heerlijk gegeten!

T.H
2 oktober 2021

Heerlijk heerlijk heerlijk .

Blauwkousje
1 oktober 2021

Geweldige sushi!

R. V. van zanten
30 september 2021

Wat een superadres voor sushi! Dit is zoals het hoort te zijn. Echt petje af.

Lars
30 september 2021

Geweldige sushi, echt een aanrader

A de Gans
30 september 2021
Miranda
27 september 2021

Geweldig. Heerlijke sushi, klantvriendelijk en goede service. Gratis extra sojasaus erbij gekregen wat heel fijn was. Tip voor de service: bestellen 1 dag van tevoren mogelijk maken op de website zou fijn zijn.

Nico
27 september 2021

Erg lekkere sushi! Goede kwaliteit vis en alles mooi opgemaakt. We hebben er (weer) van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoek
27 september 2021

De sushi zag er weer fantastisch uit met voldoende stokjes, wasabi en soyasaus. Maar allerbelangrijkste was dat het heerlijk smaakte. Top

Vincent
27 september 2021

Heerlijk, gevarieerde en verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

barbara drenthe
25 september 2021

Zó vers en zó lekker. Aanrader!

Els van Kempen
24 september 2021

Fantastisch !!!! Aanrader

van duin
22 september 2021

Wat een heerlijke maaltijd. Vers, lekker en genoeg voor een avondmaaltijd.

Sz
20 september 2021

Heerlijk gegeten, mooie en verse producten. Zag er verzorgd uit. Op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Faruk
19 september 2021
Vivian Vermeer
18 september 2021
Kamp
16 september 2021

Goede kwaliteit en zeer smakelijk

Gerdien
9 september 2021

Lekkere en verse sushi voor een goede prijs. We hebben ervan genoten. :)

D.J.Slui
6 september 2021

Heerlijke shushi Wel jammer dat de soyasaus was vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
6 september 2021

Was eeer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke
5 september 2021

Heerlijk gegeten, heerlijk vers! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
4 september 2021

Super lekker! Zag er ook prachtig uit. Ik ga hier zeker vaker sushi bestellen.

Monster
4 september 2021
van Dis
4 september 2021

Heel lekker! Snelle afhaal

Stefan
3 september 2021

Goede kwaliteit en service. Voor herhaling vatbaar.

Rou
2 september 2021

Was heel lekker en vers

Kees Huisman
1 september 2021

Uitstekend!!

Kim Bakelaar
15 augustus 2021

Uitstekende kwaliteit sushi, alles op tijd klaar en supergoede service.

Sonja
14 augustus 2021

Super vers en heerlijke smaken. Deze mensen hebben er echt verstand van. Briljante kwaliteit

Froukje Molenaar
13 augustus 2021
Ineke
12 augustus 2021
Nelson del Rosario
9 augustus 2021

Goede kwalitatiet en erg lekker het is een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.
8 augustus 2021
Sjuul
8 augustus 2021

Super verse en heerlijke sushi!

A. Mutsaers
8 augustus 2021

We hebben lekker gegeten. We zullen zeker vaker gaan bestellen.

Chérie
7 augustus 2021

Heerlijk eten en op tijd klaar!

Miriam
1 augustus 2021

Lekkere sushi goed gerold en verse producten. Goede hoeveelheid en prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlla
1 augustus 2021
Marja
1 augustus 2021

Heerlijk uitstekende sushi

Anoniem
1 augustus 2021
Cor
31 juli 2021

Heerlijk gegeten, ruime portie. Bestelling precies op tijd klaar. Vakwerk! Hier kom ik vast en zeker terug

Dries
31 juli 2021

Lekker vers, smakelijk. Vriendelijk zowel aan telefoon als bij afhalen.

Monique
31 juli 2021

prima kwaliteit en heerlijke sushi. ruime keuze

Mb
30 juli 2021

Heerlijk, vers en lekker!

Angela Koole
30 juli 2021

Het eten was weer heerlijk, zag er ook netjes uit en was keurig op tijd klaar. Niks op aan te merken!

Korné
29 juli 2021

Super lekker eten en bijna altijd open!

Arthur
28 juli 2021

Helemaal top👍

Kramer
25 juli 2021

Super vers. Alleen jammer dat de bestelling niet compleet was

Jessica
24 juli 2021
Bianca
24 juli 2021

Heerlijk gegeten. We hadden verschillende soorten, allemaal even lekker. Hier gaan we zeker vaker eten halen!

Leon
24 juli 2021

Uitgebreid genoeg en zeker een aanrader

Marlies
23 juli 2021

Prima sushi!

Ed
23 juli 2021

Sushi was zoals de vorige keren weer top.

Maurits hobbel
22 juli 2021
Fam Bijl
21 juli 2021

Zoals altijd weer heerlijke sushi. Super vers!

Yvonne
19 juli 2021

Als altijd weer heerlijk en prima verzorgd

Marte
18 juli 2021
N-
18 juli 2021

Super lekker & goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
17 juli 2021

Super. Heerlijk gegeten. Het was weer een feestje

Lin
11 juli 2021

Lekker !

Chérie
8 juli 2021

Sushi was op tijd klaar en smaakte weer heerlijk!

Jantine van Wezel
4 juli 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
4 juli 2021

Heerlijke en goed gevulde poke bowls.

Nieuwland
3 juli 2021

Heerlijk vers en goede kwaliteit

Verbaan
3 juli 2021

Heerlijke verse Sushi. Mooi opgemaakt en grote porties. Top !!

Erwin
2 juli 2021

Vers gemaakt en erg lekker

dubbeldam
1 juli 2021

gewoon heel goede kwaliteit.

Marieke
30 juni 2021

Altijd lekkere en super verse sushi. Aanrader!!

Angela Koole
30 juni 2021

Nog even snel besteld, een uurtje later opgehaald en weer heerlijk gegeten!

Paula Van Litsenburg
28 juni 2021

Heerlijk voldoende groenten en tonijn. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

EB
27 juni 2021

Heerlijke verse sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geus
26 juni 2021

Prima kwaliteit! Heerlijk gegeten. Aanwinst voor Middelharnis.

HENK HAVENKOM
22 juni 2021

BESTELLING STOND KLAAR. JUISTE AANTALLEN HEERLIJK ETEN....TOP...

Geelhoed
20 juni 2021

Goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vivian Vermeer
19 juni 2021
Wilma
18 juni 2021

Was top!!!

Marja
13 juni 2021

Heerlijk gegeten, prima kwaliteit

MB
11 juni 2021

HEERLIJK!!!

Danielle Breeman
11 juni 2021

Ik heb heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar.

Ilona
9 juni 2021

Heel erg lekker!

mike
7 juni 2021

super goede kwaliteit alleen de website laat te wensen over. is niet erg duidelijk bij bestellen op een dag in de toekomst

Yvonne van der Wal
6 juni 2021

Zoals altijd weer heel lekker. Helaas ontdekten we bij thuiskomst dat er geen sojasaus bij zat. De vorige keren was dit wel het geval.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schellevis
6 juni 2021

Bestelling was vandaag niet compleet en niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margreet
6 juni 2021

Heerlijke sushi!! Echt een aanrader.

Micha
6 juni 2021

Goed waar voor je geld.

Ncj
5 juni 2021

Super lekker sushi!

Tamara
5 juni 2021

Het eten was heerlijk! Voor herhaling vatbaar. Het stond mooi op tijd klaar.

Lia
5 juni 2021

Fantastisch jullie hebben er een klant bij. Het was voortreffelijk, fijn van smaak zeker een aanrader als je eens echte sushi wil eten.

Martin Beekhuizen
4 juni 2021

Zeer smaakvolle met zorg bereidde sushi. Aanrader!

Willemijn
4 juni 2021

Wat was de sushi lekker!! Ongelooflijk! We hebben ervan genoten!! Het is echt een aanwinst op Flakkee! Een aanrader is de Uramaki Yakitori en de Soft-shell Zalm rollen. Tot snel weer!

Rob
4 juni 2021

Gisteren de vega sushi gehad, ook deze is een echte aanrader.

Judith
2 juni 2021

Heerlijk!!

Marieke
31 mei 2021

De sushi was zoals altijd verrukkelijk en keurig verzorgd. Alleen miste ik dit keer een gerechtje wat jammer was. Dus check en dubbel check!!

Bijl
30 mei 2021

Was heel goed allemaal.

Melanie
30 mei 2021

Heerlijke sushi! Vers en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LvdV
30 mei 2021

Geweldig 💕

Leen
29 mei 2021

Lekkere Sushi!

Diana
28 mei 2021

Prima sushi lekker vers!

Rob
27 mei 2021

goede sushi en goede washabi

Dexter Smulders
24 mei 2021

Zeker goed eten en prijs kwaliteit verhouding ook zeer goed nou onze 2de keer hier besteld en daar komen nog veel meer bestellingen bij ook bij het aangeven dat er een zwangere vrouw bij was deze keer alles netjes appart van het rouwe ingepakt top mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerline
22 mei 2021

Heel gevarieerd en het was heerlijk!! Voor herhaling vatbaar 👍🏻

Huizer
22 mei 2021

De sushi was heerlijk. Helaas weer een fout met de bestelling. Weer iets te weinig geleverd. Jammer.

M. van den Doel
21 mei 2021
Jilles
20 mei 2021

Prima! Stond op tijd klaar, zag er mooi uit en smaakte goed!

Miriam Schluter
18 mei 2021

Helaas zat de sashimi tonijn er niet bij. Telefonisch geen contact gekregen en ook geen antwoord op mail, erg jammer Ik hoop dat er alsnog een passende oplossing komt

Ned
16 mei 2021

Jammer dat de gefrituurde ui’tjes zijn vervangen voor cruncy.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carola
16 mei 2021

Vriendelijk personeel, heerlijk gegeten!

Jennifer
15 mei 2021

Het was weer heerlijk! Fijne en goede service.

Mb
13 mei 2021

Het is weer heerlijk. Echt te lekker! Supervers. Vriendelijke mensen. Aanrader! Er zaten deze keer zes extra makis in, waarschijnlijk een foutje of om een keer te laten proeven. Dit soort foutjes zijn heerlijk ; ) Maar tot nu toe altijd alles perfect volgens bestelling en nu dus een paar extra. Ook niet erg...😀

Jaap
13 mei 2021

Echt super

Pien
13 mei 2021

Netjes verpakt en heerlijk verse sushi gegeten. Soja saus en wasabi ingegrepen. Oftewel, voor herhaling vatbaar!

Judith
12 mei 2021

Heerlijk! Sushi was ontzettend lekker.

Esther
9 mei 2021

Jammer dat ik een half uur op mijn bestelling moest wachten..niets geen excuses..maar het was wel weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra Klem
9 mei 2021

Vond er heel weinig smaak aan zitten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loic van Vliet
8 mei 2021
De Waal
8 mei 2021

De eerste keer afgehaald, voor herhaling vatbaar 👍

Martijn
8 mei 2021

Gisteren voor het eerst sushi besteld. Bij thuiskomst bleek de bestelling niet volledig, er misten dingen. Bij de andere reviews lees ik dat dit regelmatig voorkomt, dat vind ik gewoon slordig. Gebeld, maar er wordt niet opgenomen. Ook een mailtje sturen kan niet. Wij hebben niet geweldig gegeten, maar gezien alle positieve berichten dat het zo lekker is, denk ik dat wij gewoon niet van sushi houden. We hadden voor 37,50 besteld, het was niet compleet, dus echt nog trek. Dus nog maar broodjes kroket gemaakt. Deze vonden wij lekkerder😊. Als ik voor 37,50 bij Rosegarden bestel hebben hebben wij lekkerder gegeten en is er meer dan genoeg. De prijs zal ook zeker in de arbeid zitten, want geloof best dat het veel werk is om het te maken. Alles zag er wel netjes en schoon uit. Vandaar 3 sterren en het feit dat we niet super lekker hebben gegeten ligt vast aan ons. Sushi is gewoon niet ons ding. Veel succes met de zaak, tipje, controleer even of alles in de tas zit.

Wijnant
7 mei 2021

Lekkere sushi. Alleen jammer dat de bestelde salade ontbrak. Toen ik er over wilde bellen werd er helaas niet opgenomen.

Marja
3 mei 2021

Super lekker en heel vers. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marly
2 mei 2021

Hele lekkere verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon Kors
2 mei 2021

Erg lekker , super vers . Perfect van smaak. Komen zeker nog een keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Es
1 mei 2021

Heerlijke sushi. Vers en goed van smaak. Waar voor je geld.

Esther
29 april 2021

Heerlijk, we hadden hawaian party. Mooie diversiteit, heerlijke sushi. Volgende keer gewoon weer.

Bart
29 april 2021

Heerlijke suchi!

Carolyn Kooiman
29 april 2021

Altijd weer heerlijk eten! Schone werkplek en hele lieve eigenaren. Bestel er elke week wel een keertje. Ga zo door Kaitosushi👌👌👌

Yvonne
27 april 2021

Heerlijk en goed verzorgd

Yolanda
27 april 2021

Was super lekker!

Faruk
27 april 2021

Te Weineg soja saus, weineg gember, en wasabi. Laatste keer had ik helemaal geen soja saus en wasabi. Bejte opletten aub. Verder was het super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline van Kouwen
27 april 2021

Heerlijk en ook ruim voldoende!

Roos
27 april 2021

De sushi is lekker, maar bij bijna elke bestelling gaat er iets niet goed. Al een aantal keer geen stokjes of maar 1 setje gekregen, een keer meer dan een uur moeten wachten (15 min van te voren gebeld dat het ruim een uur later werd, toen waren we al onderweg). Bij de laatste bestelling waren de edamameboontjes nog bevroren en (dus niet) bereid. Dat kan eigenlijk niet. Thuis hebben we ze alsnog moeten wokken. De sushi zelf is heerlijk. Als de organisatie ook goed zou zijn, dan zouden we zeker 4 sterren geven. En als er nog iets meer variatie zou komen, misschien wel 5.

Monique vogelaar
26 april 2021

De sushi was heerlijk ik kom zeker terug bij jullie

a de gans
23 april 2021

vers en erg smakelijk en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carola
18 april 2021

Super goed 👍🏻 Zag er ook fantastisch uit Wij hebben een heerlijke sushi avond gehad Komen zeker terug

Jansen
18 april 2021

Voor de eerste keer besteld, en voor herhaling vatbaar. Heel lekker en vers.

Brooshooft
17 april 2021

Helaas een drama qua bestelling, voor de rest wel goed

Kimberly
17 april 2021

Het was heerlijk! En bedankt voor de soja bonen. Tot de volgende keer.

Kimberly bakker
15 april 2021

Het was heerlijk! Maar je bent al 2 keer bij een bestelling me soja bonen vergeten...

De witte
11 april 2021

Was super lekker! Echt een aanrader. Moesten helaas nog een keer terug rijden maar volgende keer controleren we het maar direct bij afhaal. De smaken en versheid maakte het meer dan goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
11 april 2021

Super lekker was de salmon lover sushi. Mocht de sushi eerder afhalen dan 19.30 uur toen ik daar eerder die middag langs kwam. Ze maakte het gelijk klaar en kon het half uur later mee nemen. Tip kon avond vantevoren niet bestellen maar ineens die middag wel. Beter aangeven op internet of het nog wel kan of niet kan.

Diana
10 april 2021

Lekker gegeten! Komen zeker weer terug

Judith
9 april 2021

Had bij deze smaak ook wel meer verwacht dan alleen surimi sticks en de bijgerechten die er standaard in een pokebowl zitten. De smaak en de hoeveelheid was verder prima.

Mb
9 april 2021

Het is weer heerlijk!! Vers en goed.

Elize
7 april 2021

Heerlijke sushi, genoten!

Leon
6 april 2021

Super vers en erg goed van smaak, kortom aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline
4 april 2021

Goede kwaliteit en service ! we hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luna
4 april 2021

Het was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eveline
4 april 2021

Stond op tijd klaar. Was lekkere sushi en zag er verzorgd uit.

Colinda
3 april 2021

Heerlijke verse goed verzorgde suhsi. Eerste keer besteld bij Kaito maar zeker voor herhaling vatbaar.

J1
3 april 2021

Erg goed, vers en lekker.

Ellen
3 april 2021

Lekker en vlotte bediening.

Adrie
2 april 2021

Vers en goed

Desiree
2 april 2021

Het was weer heerlijk! Top sushi. Genoeg sojasaus erbij. Een echte aanrader.

JJ de Lang
1 april 2021

Prima qualiteit flexibeit in afhaaltjd

Chérie
31 maart 2021

Sushi was op tijd klaar en we hebben heerlijk genoten van de overheerlijke sushi!

Wilma franke
27 maart 2021

Voor de derde keer besteld , en echt het was weer heerlijk ! Goede service ook ! En veel keus , we komen snel weer ,groetjes de buren

Pepijn
26 maart 2021

Supergoede sushi! Erg lekker

Annette Peute
25 maart 2021

Heerlijk! Als jullie deze kwaliteit houden zijn wij zeker fan!

Daisy
25 maart 2021

Heerlijke sushi en onwijs goede service!

Hans
24 maart 2021

Super lekker, stipt op tijd klaaren zulke fijne service gerichte ondernemers!

Ed
22 maart 2021

Zeer goede sushi. Prijs is goed, maar kwaliteit van de sushi is nog beter. Vriendelijke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Weeda
22 maart 2021
Renata
22 maart 2021

Goede kwaliteit sushi, de Yakatori is ook erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

petra van asperen
21 maart 2021
Elma van der Wel
21 maart 2021
Aart van Sliedrecht
21 maart 2021

Weekend afgesloten met heerlijke sushi. Moet er op tijd bij zijn om te bestellen, want het is al vroeg volgeboekt. Wat dan ook betekend dat het echt goed is. Wij hebben weer genoten van heerlijke sushi. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Westhoeve
21 maart 2021

Heerlijke sushi. We hebben er lekker van gegeten! Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle
21 maart 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie vd Spaan
21 maart 2021

Heerlijke verse producten en goed gemaakt oftewel geslaagde sushi maaltijd!

BJB
21 maart 2021

Wederom prima, op tijd klaar, goede verpakking en toebehoren. En het belangrijkste.....prima kwaliteit.

Rosanne
20 maart 2021

Heerlijke sushi, goed van smaak ook! Snelle service en vriendelijke mensen. Eindelijk een plek om lekkere sushi te halen op Flakkee :) Tot heel snel!

Chayenne
19 maart 2021
Lizet jansen
18 maart 2021

Het was een heerlijke sushi... Alles heel erg vers.... Ga zeker snel weer bestellen....

Fien Luiten
17 maart 2021

Heerlijke sushi! Top!

Ron
15 maart 2021
Richard
14 maart 2021

Heerlijke sushi! Authentiek bereid en voldeed 100% aan onze hoge verwachtingen. Hier gaan we zeker vaker van genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.
13 maart 2021

Een aantal dingen van onze bestelling niet gekregen en ook zaten er geen stokjes, sojasaus en wasabi bij. Erg jammer! Het eten was verder prima.

Ciska
13 maart 2021

Prima sushi!! Aanrader.

Rick van Dam
13 maart 2021

De sushi is heerlijk, Je proeft dat het vers is. Helemaal top

Michel
13 maart 2021

Het eten is smakeloos en niet lekker

Leone
12 maart 2021

Wederom heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling! Dank jullie wel!

Mar
10 maart 2021

Sushi was erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar

Anja
10 maart 2021

Was weer heerlijk, super gesmaakt

Heidi
10 maart 2021

goed lekker vers

Peter
10 maart 2021

Heerlijke sushi en vooral vers. Aanwinst voor het zo footboring island.

Enola
10 maart 2021

Heel erg lekker

Hanneke
6 maart 2021

In een woord TOP!

Nick
6 maart 2021

Voor de eerste keer hier besteld. Erg fijn dat er in Middelharnis nu ook sushi te halen is! Voor Flakkeese begrippen is het vast heel bijzonder, maar valt toch wat tegen, zeker voor de prijs. De rijst plakt niet genoeg waardoor sommige stukken uit elkaar vallen. Het rollen mag dan ook wat strakker. De stukken zijn niet altijd even goed gesneden. De gebakken uitjes waren niet crispy meer. De tonijn en zalm waren wel heel vers. De hoeveelheid meegeleverde sojasaus was te weinig in verhouding met de hoeveelheid sushi die ik besteld had. Concurrenten (buiten het eiland) doen het toch beter. Ik ben ook wel een beetje verbaasd over het aantal 5-sterren reacties. En eerlijk is eerlijk, de sushi is best oké en ik hoop dat de sushichefs beter worden en de kwaliteit in de komende maanden verbeteren. Sushi maken is een kunst, en iedereen moet het leren. Ik hoop dan ook over een tijdje weer te mogen bestellen en dan veel meer sterren te mogen geven. Maar nu is het gewoon ondermaats, maar komt vast

Faruk Ozturk
5 maart 2021

Soja saus en wasabi kreeg ik niet mee in pakket...!!!!!!

Madhevi
28 februari 2021

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hamers
28 februari 2021

Lekkere verse sushi. Keurig verpakt en op tijd klaar om op te halen. We komen terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elma van der Wel
27 februari 2021

Was weer heerlijk . Jammer dat het vaak al vol zit als je voor dezelfde avond wilt bestellen

Annelies
26 februari 2021

Heerlijke sushi 😍

Van der Heijden
26 februari 2021

Heerlijke verse sushi! Niets aan op te merken.

Joke schurink
26 februari 2021

Onze kleindochter, die geregeld Sushi eet, vond het heerlijk. Wij trouwens ook! Absoluut een aanrader.

Angelique
25 februari 2021

Lekkere variatie en goed van smaak. Ook netjes verpakt en goed gelet op mijn opmerking voor rekening houden met mijn allergie. Voor herhaling vatbaar.

An
25 februari 2021

Heerlijke shushi

hans
25 februari 2021

Heerlijk en kwalitatief goed product, vriendelijke mensen. Aanwinst voor Middelharnis!

Carolyn
24 februari 2021

Kaito Sushi Middelharnis heeft perfect en echt vers eten , daarbij is het een zeer schone winkel met vriendelijk personeel. Echt een aanrader !!!

MBer
24 februari 2021

Heerlijk! Vers en goed, verslavend lekker!

Johan
22 februari 2021

Prima sushi voor een nette prijs! We gaan hier zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam glas
22 februari 2021

Sushi was heerlijk, gevarieerd prijzig box 100 stuks voor 2 personen was meer dan genoeg! Prijzig maar het meer dan waard, zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
21 februari 2021

Was heerlijk smaakvol En erg vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adriënne
21 februari 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BjB
20 februari 2021

Goed verpakt, vers gemaakt, zo werd het weer een fijne avond.

Sarah
20 februari 2021

Echt goede kwaliteit

Quist
20 februari 2021

Super lekkere sushi. Erg vers. Goed verzorgd

Ina tiggelman
20 februari 2021

Heerlijk gegeten... prima kwaliteit...ga zo door

Vivian Vermeer
20 februari 2021
Jf
19 februari 2021

Op tijd klaar en super lekker!

Marieke
19 februari 2021

Ik ben een groot liefhebber van sushi en ik was aangenaam verrast! We hebben heerlijk gegeten. De hele bestelling was overigens prima verzorgd. Complimenten. Binnenkort weer!

Yvonne
19 februari 2021

Heerlijk eten, makkelijk online bestellen en betalen, bij afhalen staat het al klaar en bestelling klopt altijd. Top

Marco
15 februari 2021

Ik had graag even een mailtje gestuurd met mijn bevindingen voor ik een review achterlaat om zo op die manier te helpen. Maar helaas is er geen enkel email adres te vinden op de site en kreeg ik toevallig ook een mailtje met de vraag een review achter te laten, vandaar deze dus. De rijst was helaas veel te nat en zacht voor Sushi. Ben heus geen expert, maar heb toevallig 7 jaar in Japan gewoond en mijn vrouw is Japanse, en dit viel zelfs mij op. Dit hebben we nog nooit zo nat en zacht gezien, ook niet in NL. Ik weet niet of we ooit nog eens sushi bestellen (maar zullen het waarschijnlijk wel doen, anders weten we niet of dit eenmalig was of opgelost is), want ik las dat andere mensen dit ook al opgemerkt hadden. Ik geef het maar 3 sterren om aandacht te trekken, maar het hadden er eigenlijk 1 of 2 kunnen zijn. De hele beleving van sushi was er niet met deze zachte rijst. Mijn tip is om nog eens goed te kijken hoe lang en met hoeveel water jullie de rijst koken. Het moet eigenlijk veel

Kristine
15 februari 2021
Marinus
14 februari 2021

je moet online bestellen anders kom je er bijna niet meer tussen , wij hebben nu twee keer de grootste box besteld TOP

Kievitjes
13 februari 2021

Goede kwaliteit sushi, we hebben heerlijk gegeten!

Ger Akkerman
13 februari 2021

Verbeteren??? De Sushi krijgt van ons een dikke vijf sterren. Sushi van zeer goede kwaliteit en de winkel ontzettend schoon, 10 sterren. Dit is een aanrader!!!!

Sjuul
12 februari 2021

Heerlijke verse sushi! Bij de bestelling aangegeven glutenvrij te moeten eten en hier is perfect rekening mee gehouden, wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Suzanne
8 februari 2021

Was weer heerlijk!

Touw
7 februari 2021

Heerlijk super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
6 februari 2021

Kwaliteit van het eten was wederom goed. Alleen heel jammer dat het schaaltje van de pokerbowl een stuk kleiner is dan 2 a 3 weken geleden. Zeker een centimeter of 2 in doorsnee.

Danny
6 februari 2021

Goede sushi royaal gevuld met vis. De rijst was bij enkele rollen te gaar en te plakkerig maar dat deed aan de smaak niets af. Wij komen terug.

Thera
5 februari 2021

Het was weer heerlijk voor hethaling vatbaar

Sandra
3 februari 2021

Geweldig! Stond allemaal klaar, zeer vriendelijk personeel. Sushi geweldig, vers en top!

Esther
3 februari 2021

Heerlijk! Echt een aanrader

Martijn
1 februari 2021

De sushi is heerlijk en op de afgesproken tijd kan het afgehaald worden. Het zou fijn zijn de mogelijkheid om bij een online bestelling ook de dag/datum te kunnen kiezen. Zodat je ook dagen van tevoren een bestelling kan doorgeven.

Taale
1 februari 2021

Sushi was goed, wel jammer dat de gefrituurde garnalen en de yakitori sticks koud waren. Ook miste ik de gember erbij. Deze moest je erbij kopen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jara
1 februari 2021

Zoals altijd weer lekker gegeten!

Eline
1 februari 2021

Super dat er nu op Flakkee ook goede sushi te bestellen is! Het eten ziet er goed uit en smaakt ook zo. Wel jammer dat bij beide bestellingen die ik heb gedaan er iets miste, dus dat is een verbeterpuntje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maud
31 januari 2021
Klink
31 januari 2021

Eten was lekker, maar bij het uitpakken miste we een aantal sushi ! Jammer wel voor betaald en omdat ik de bestelling om 19.30 opgehaald had en niet in Middelharnis woon ga je niet meer terug ( telefoon werd niet opgenomen)

Tim Wielhouwer
30 januari 2021

Voor de eerste keer heel erg lekker! Paar favorieten en natuurlijk een paar mindere, maar voor de volgende keer weten we al wat we gaan bestellen!

Huizer
30 januari 2021

Wederom heerlijk. Maar spicy tuna is echt niet spicy.

Adrie
29 januari 2021

Uitstekend

Carlijn bezuijen
29 januari 2021

Lekker super

Hannie
29 januari 2021

Het was weer lekker!

Mariëlle
29 januari 2021

Super lekker!!!

Christel
28 januari 2021

Waren wat. vergeten bij onze bestelling. En de stukjes sushi zijn wat te dik gesneden. Voor de rest erg lekker.

Booij
28 januari 2021

Top kwaliteit Graag volgende keer wellicht chopsticks meeleveren en wat soja en wasabi Vr gr Jan Christiaan

Claudia de Jong
27 januari 2021

Was weer fantastisch, heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar

Jolanda Tessers
25 januari 2021

Voor het eerst Sushi gegeten, was echt super lekker, smaakt zeker naar meer!

Lenie Hubregtse
25 januari 2021

Was weer fantastisch, kan gewoon niet beter. 10 met een griffel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corine Teunissen
24 januari 2021

Geweldig! Nog nooit zulke lekkere sushi gegeten echt zoals het hoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meijlink
24 januari 2021
Jacqueline
24 januari 2021

Heerlijke verse sushi, top!

Karlijn Donkersloot
23 januari 2021

Het was erg lekkere sushi! Alles stond klaar om mee te nemen, ik hoefde niet te wachten. Chopsticks, wasabi en sojasaus zat erbij, helemaal goed!

Yvette
23 januari 2021

Wij hebben weer genoten van de heerlijke sushi!!!!

Ingrid
23 januari 2021

Wat waren wij blij verrast met de kwaliteit van de sushi! (wij zijn normaliter namelijk erg kritisch als het aankomt op sushi) De vis was ongelofelijk vers en de rijst perfect klaargemaakt. Er was oog voor detail en alle ingrediënten waren in balans. We komen snel weer terug!

Hanneke
22 januari 2021

Prachtige sushi Ik zou zeggen de V met een hoofdletter van Vers Verrukkelijk Voldoende voor een feestelijke maaltijd! Wij dronken er water en een prachtige witte wijn bij!

Joyce
22 januari 2021

Heerlijke sushi’s, prima kwaliteit, we hebben gesmuld.

Leone
22 januari 2021

Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling!

Marco de Jong
21 januari 2021

Heerlijk sushi gepresenteerd op een prachtige schaal. Uitstekende kwaliteit. Dank jullie wel.

Heidi
21 januari 2021

Het was weer erg lekker

Nicole
20 januari 2021

De sushi was erg lekker en vers. Alleen de komkommer was niet lekker, teveel azijn.

Danielle
20 januari 2021

Het was top!!!!

Lindsay
20 januari 2021
Kim Langeveld Hooper
20 januari 2021

Overheerlijk als altijd

Jantine
17 januari 2021
Silvia
17 januari 2021

De sushi smaakte prima de sojasaus en wasabi was ruim voldoende we komen zeker nog een keer terug, alleen wat wel erg jammer was was dat de yakitori saté koud was. Die was nl veels te lang van tevoren gemaakt want wij waren er voor het afgesproken tijdstip. Dus dit was een tegenvaller.

Susanne
16 januari 2021

Goeie sushi

Jm
16 januari 2021

Super lekker👍👍

Leanne
16 januari 2021

Hele lekkere sushi en de webwinkel werkt erg makkelijk!

Bianca
15 januari 2021

Wat een aanwinst voor hier! Erg lekker en stond netjes klaar op de aangegeven tijd. Ga zo door!

Hagens
15 januari 2021

Was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar !!

Anna
15 januari 2021

Geweldig! Heerlijk! En ook nog verrast met kip gratis:) voor mij verjaardag:))) een aanrader

Jacqueline
14 januari 2021

Lekker vers, met zorg klaargemaakt en verpakt. Prima kwaliteit

NJ
14 januari 2021

Bestelling was op de bestelde tijd klaar. Was heerlijk, lekker vers, we hebben gesmuld! Zeker voor herhaling vatbaar! Wat een aanwinst voor Middelharnis!!

Heidi
14 januari 2021

Goed vers en ruim vis.

******************
11 januari 2021

super vers, eg smakelijk, alleen wij hebben te weinig besteld, dus dat word nogmaals maar dan meer bestellen

Wendy Elbers
11 januari 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
10 januari 2021

Alles was lekker vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Senna
10 januari 2021

Erg lekkere verse sushi, helaas al wel aantal keer gehad dat er wat vergeten is bij de bestelling, erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nouk
10 januari 2021

Wederom heerlijk gegeten! Hartelijk dank. Kwaliteit is net zo goed als in een restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
10 januari 2021
Sanne
10 januari 2021

We vonden de sushi heel lekker en verse ingrediënten, we gaan zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Slui
10 januari 2021

Sushi was overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma franke
9 januari 2021

2de kee4 besteld , en echt het was wederom verrukkelijk, heerlijk gegeten . Goede kwaliteit

Fabiola
9 januari 2021

Echt mega lekker!!

Martine
9 januari 2021

Heer-lijk!! Super vers, mooi gerold en geweldig van smaak! Wij gaan zeker vaker bestellen!!

Leen Saarloos
9 januari 2021

Lekkere bowls en sushi

Kooijman
8 januari 2021

Heerlijke sushi, goede kwaliteit. Echt een aanrader.

Jaco
6 januari 2021

Waren aangenaam verrast, goede kwaliteit met verse producten. Op tijd klaar bij afhalen.

Visser
4 januari 2021

Sushi is goed te doen

Chérie
3 januari 2020

De sushi was gelijk klaar toen ik kwam en het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amber
3 januari 2020

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vod
2 januari 2020

erg lekkere sushi

Janniene van der Est
2 januari 2020

Heerlijk gegeten! Fijn zo’n sushi afhaalpunt op Goeree-Overflakkee! We gaan dit zeker vaker doen!

Ab Nieuwland
2 januari 2020

Wederom keurig verzorgd en van goede kwaliteit, een aanrader.

Marella Dupree
2 januari 2020
Melissa
2 januari 2020

Lekkere verse sushi Zelf fan van de gefrituurde kip die ze hier helaas niet hebben. Verder lekkere keuzes, wel een beetje prijzig, maar dat is alle sushi hier op flakkee

Tamara
2 januari 2020
Kristine
1 januari 2020

Erg lekker gegeten, wel een poosje op moeten wachten. Het was niet op de afgesproken tijd klaar.

Jan Lako
1 januari 2020

Was echt heerlijk!! Zeker een aanrader!!

Addy
1 januari 2020

Heerlijk en top service! Een aanwinst.

Arnold
31 december 2020

Echt top kwaliteit, hygiënische bereiding en schoon afhaalpunt.

Adrie
31 december 2020

Uitstekend

Maden
31 december 2020

Wij hadden een LA box en crispy. Het was super. Erg vers voorbereid! Het was natuurlijk zo op...;)!

Naomi
31 december 2020

Op tijd klaar, heerlijke verse sushi en niet duur. Zeker een aanrader!

Thera
30 december 2020

T was weer geweldig lekker

Tamara Neels
30 december 2020

Heerlijke sushi en snel geholpen. Super handig dat je via de website kan bestellen.

Wilma franke
30 december 2020

Was heerlijk ! Zeer netjes en schoon ook binnen, vriendelijk geholpen . Maar echt de sushi was perfect we komen zeker vaker terug !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RM
28 december 2020

Super lekker, lekker vers van goede kwaliteit. Dit is de 2e x dat we sushi gehaald hebben, we nemen elke x wat anders en het is allemaal lekker. Als je komt staat het al klaar in een tasje, super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kimberly Kardux
27 december 2020
Böllermann
27 december 2020

Prima te eten. was op tijd gereed. En zeker voor herhaling vatbaar

Wendy Elbers
27 december 2020

2 de Kerstdag mega veel Sushi besteld en alles was super lekker ..!!! Mijn kinderen houden er normaal niet van , maar vonden het ook heerlijk

Diana
26 december 2020

Top! Lekker vers en we hebben weer genoten!

Petra
26 december 2020

Nu voor de derde keer afgehaald. Sushi was weer erg lekker en vers. Voldoende wasabi, sojasaus en gember. Ook weer netjes op tijd klaar. Vind het nog steeds jammer dat ze niet bezorgen.

Cor van Nieuwaal
26 december 2020

Is voor herhaling vatbaar. Smullen en genieten! Een kleine note misschien het oprollen van de maki kan wat zorgvuldiger

Jantine
25 december 2020

Goede sushi. Een aanrader.

David
25 december 2020

Snelle service en goede heerlijke kwaliteit

Johan
25 december 2020

Het was weer heerlijk, ze dachten alleen dat we de volgende dag kwamen maar dit was zo opgelost.

Sven
24 december 2020

Super!

Rob
24 december 2020

Dit keer heerlijke sushi gegeten. Ook sashimi tonijn heerlijk. Genoeg gember erbij. Al met al lekker zo voor de kerst

Rianne
24 december 2020

Heerlijke sushi, mooie presentatie. Keurig verpakt. We hebben enorm genoten. Voor herhaling vatbaar.

Tamara
23 december 2020

Vers en lekker. Echt aanraden.

Brenda
23 december 2020

Het was heerlijk! Voor herhalingvatbaar👌

M.
20 december 2020

Erg lekkere en verse sushi! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heleen geelhoed
20 december 2020

Het was lekker

Elise Ouwens
20 december 2020
Angela Koole
19 december 2020

Het zag er allemaal erg lekker uit, en zo smaakte het ook! Vooral de nigiri met paling was heerlijk!

Heleen
19 december 2020
Huizer
19 december 2020

Voor de 2e keer n bestelling gehaald. Het smaakte weer prima!!

Arthur
19 december 2020

Was zalig we hebben ervan genoten👍🙏

Fokkelman
19 december 2020

Heerlik zo Als vorige keer

Nadia
19 december 2020
MB
17 december 2020

Erg lekker en vers.

nathalie van der meer
14 december 2020
Jolanda
13 december 2020

Helemaal tevreden 👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van den Berg
13 december 2020

Alles was erg lekker, netjes verzorgd en op tijd klaar.

M.
13 december 2020

Sushi smaakt heerlijk en is super vers maar sommige zijn niet goed gerold en vallen dus uit elkaar. Controleer je bestelling want er ontbreekt wel eens wat. En het zou fijn zijn als ze goed Nederlands zouden spreken en je dus zouden kunnen verstaan en andersom.

Bakker
13 december 2020

Erg goed

Gerdie Schellevis
13 december 2020

Een aanwinst voor Middelharnis. Vers gemaakt en prijs/kwaliteit prima op orde! Ga zo door!

Van den Hoek
13 december 2020

De sushi was weer heerlijk! Lekker vers 😍

Mariët
11 december 2020

Heel lekker!

Melissa
11 december 2020

Ik kom zelf uit de stad met sushi tenten overal om de hoek, maar deze sushi was echt goed. Aanwinst hier!

C.J
11 december 2020

Heerlijke, verse sushi. Stond netjes klaar. Besteld via internet. Bestel wel op tijd, anders zitten sommige tijden al vol. Zeker voor herhaling vatbaar. Gaat zeker lopen op Flakkee.. Misschien in de toekomst nog gaan bezorgen... dat zou helemaal top zijn. :-)

Andre
8 december 2020

Erg lekker en van goede qualiteit Dunne rijstlaag waardoor je goed de andere ingrediënten proefd .

Jara
7 december 2020

Op tijd klaar, verse sushi, goede prijs-kwaliteitverhouding en voldoende soja etc. meegeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy Visser
7 december 2020

Heerlijke sushi ! Zo fijn dat het heerlijk vers is! Het ziet er ook mooi uit en de smaak is geweldig! Super goede zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joppr
7 december 2020

Was weer heerlijk! 100 stuks + 15 stuks. Was genoeg voor 5 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van den Hoek
6 december 2020

De sushi was heerlijk! Lekker vers. Echt top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eduard
6 december 2020

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Troost
5 december 2020
Marc
4 december 2020

Prima sushi!

Rosalie
2 december 2020

Echt heerlijke sushi super vers en smaakvol wij gaan zeker terug komen onze complimenten

Imke Meijer
2 december 2020

Zeer goed kwalitatief eten en fijne service.

Vincent
2 december 2020

Erg goede sushi en smaakvol. Kwa verbetering zou ik bijvoorbeeld ook gewoon op de maandag of dinsdag willen kunnen bestellen voor woe t/m zondag zeg maar.

Froukje Molenaar
2 december 2020

Super !

Carolyn Kooiman
30 november 2020

Makkelijk te bestellen via website en heerlijke Sushi. Schone winkel/werkruimte en vriendelijke eigenaren.

LD
29 november 2020

Moest langer wachten dan besteltijd. Fried ebi bijna vergeten mee te leveren. Wel heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nellie
29 november 2020
Sjaak
29 november 2020

De sushi is super vers, niets op aan te merken! Bij het opgeven van de bestelling zou het makkelijk zijn als je eerst de afhaalmomenten zou kunnen zien. De nori was vrij stug, beetje jammer. Sushi moet je ook met je ogen eten, hier kan nog wel iets verbeterd worden. Overall: lekker gegeten, fijn dat jullie in Middelharnis zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kroon
29 november 2020

Was fantastisch 👍🏻👍🏻 Afhaalsysteem zou verbeterd kunnen worden, je staat nu buiten in de kou zonder dat je weet wanneer je bestelling klaar staat omdat je maar met twee binnen mag staan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
29 november 2020

Uitstekend

D den Buitelaar
28 november 2020

Erg lekker, bestelling op tijd klaar en compleet !

Sushiliefhebber
28 november 2020

Goede kwaliteit en netjes afgeleverd.

Miranda
27 november 2020

Superr heerlijke verse sushi. Zeker een aanrader. De bestelling was klaar op het afgesproken tijdstip. Keurig net personeel en een hele schone zaak.

RM
26 november 2020

Bestelling stond al klaar en de sushi was heerlijk! We hadden de grote box van 25 euro, heerlijk en voor herhaling vatbaar. Ben blij dat het hier te koop is en dat je er nietvoor naar de stad hoeft.

Ollie
25 november 2020

Goed en smaakvol. Zou 5 punten krijgen als bestelling op tijd klaar geweest (20 minuten later)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
24 november 2020

Heerlijk gegeten, alles was vers bereid. Wel duur voor de hoeveelheid sushi in de boc.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicolet Draisma
23 november 2020

Voor de tweede keer besteld en weer ontzettend genoten. LA Party en sashimi tonijn. Heerlijk vers en de nori van betere kwaliteit dan de 1e keer. Voor Tweede Kerstdag staat ons menu vast :) :) //

Diana
23 november 2020

Lekker vers en we hebben genoten. Lang moeten wachten maar daar kregen we een extraatje voor. Super sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rietveld
23 november 2020

Goede sushi voor een prima prijs! Bestellen via de site is erg prettig. Puntje voor aandacht is wel de bestelling zelf. Deze klopt niet altijd en al 2 keer gehad dat ik deze na moest kijken. Ook zaten er de laatste keer geen stokjes, sojasaus en wasabi bij. Maar we gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
22 november 2020

Erg lekker zeker voor herhaling vatbaar.

Anoniem
22 november 2020

Moesten lang wachten op onze bestelling. Maar de sushi was heerlijk!

Evo
22 november 2020

Prima

Suus
21 november 2020

Heerlijke sushi’s 👍🏽

Marja
21 november 2020

Bij thuiskomst zagen we dat we 1 doosje niet hadden. Na 1 telefoontje konden we het direct op komen halen. Super service en heerlijke sushi. Zeker voor herhaling vatbaar.

Aart van Sliedrecht
21 november 2020

Super makkelijk online bestellen en genoten van heerijke sushi. Wil Kaito Sushi zeker aanraden.👍

Chanel
21 november 2020

Super kwaliteit sushi! We hebben heerlijk gegeten! De zaak ziet er heel schoon en professioneel uit.

Marleen
21 november 2020

Super lekker de lover box goeie zalm lekker vers ben wel benieuwd of er nog meer sushi komt

Kim Langeveld Hooper
20 november 2020

Perfect, lekker, vol smaak en super mooi

Ria
20 november 2020

Was heerlijk.

Minousch
20 november 2020
Carola Schenk
20 november 2020

De sushi was wel vers en zag er netjes uit. Er zat echter weinig smaak aan en de rolletjes waren erg klein. En daardoor erg prijzig. Wij halen onze sushi meestal bij sushipoint prijs/kwaliteit verhouding is daar erg goed.

Roosje
19 november 2020

Heerlijk gegeten. Kreeg netjes een belletje dat mijn bestelling iets later klaar was. Alles netje verpakt en vers gemaakt.

Jongejan
19 november 2020

Voor de tweede keer afgehaald en ook deze keer waren ze weer iets vergeten.

Laura
18 november 2020
Kim Langeveld
18 november 2020

Wij hebben heerlijk gegeten. Alles was zo lekker en zag er prachtig uit. Zeker voor herhaling vatbaar

Janneke Appel
16 november 2020

wij hebben heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
15 november 2020
Kristine
15 november 2020

We hebben jammer genoeg 35 minuten buiten op de bestelling moeten wachten. Het zou 18:30 klaar zijn, maar het was 19:05 klaar om meegenomen te worden. Toen bleek thuis dat de verkeerde sushi box aan ons is meegegeven. De sushi was wel smakelijk, maar alles eromheen niet voor herhaling vatbaar.. jammer!

Huizer
14 november 2020

Heerlijk gegeten. De sushi was van uitstekende kwaliteit!!

Ab Nieuwland
14 november 2020

Prima sushi, lekker vers en goed klaargemaakt.

Wendy
14 november 2020

De sushi was echt zalig. Alleen was de bestelling niet compleet. Ik miste 3 sateetjes. Zeker aan te bevelen👍🏻

Hans Kool
14 november 2020

Heerlijk, aanwinst voor ons dorp.

Suzanne
13 november 2020

Super goede sushi. Echt van genoten! Vriendelijke mensen ook!

Jacqueline
13 november 2020

Lekker vers, fijn van smaak en met liefde bereid

Meriam
13 november 2020

Heerlijke verse sushi, absoluut een aanrader. De smaken zijn erg lekker en vooral de yakitori sushi is weer eens wat anders.

Jan
12 november 2020

Goede en lekkere sushi, niets op aan te merken, we gaan zeker vaker hier bestellen, een egt aanrader, dit is een aanwinst voor het dorp, de koks leveren kwaliteit, en de passie voor het sushi maken straalt er vanaf, en dat proef je terug in het product

Lennard
12 november 2020
Frans Rietveld
11 november 2020

We hebben er naar uitgekeken; Sushi . Een verrijking voor Middelharnis en omstreken. En hoe goed! Alles mooi , strak en smaakvol bereidt. Deugdelijk verpakt, makkelijk on line bestellen en een nette winkel.

Petra
11 november 2020

Stond netjes klaar toen ik het kwam ophalen. De nori van de handroll was wat stug, misschien te vroeg van tevoren klaargemaakt? Sushi smaakte verder prima. De uramaki was wel schots en scheef gesneden. Verder zat er zoals gebruikelijk gember, wasabi en lekkere sojasaus bij. Ga zeker nog een keer bestellen.

Hans
11 november 2020

Een vers en heerlijk product. Geen wachttijden. Super goed geregeld. Aanrader!

Chan
10 november 2020

Nu 2x op zaterdag sushi besteld bij Kaito. Opzich goede sushi. Wel wat 'beginnersfoutjes': verdeling van de rol was vaak niet in gelijke porties, evenals de vulling (soms veel, soms bijna geen vulling, met de gedeeltelijk legen huls van de gefrituurde garnaal als hoogtepunt). Hiernaast ontbrak in beide bestellingen de bestelde (en betaalde) edamame.

Rob Winkelman
8 november 2020

Weinig zalm veel rijst bij maki zalm. Bij maki garnalen staartjes nog in de maki. Sojasaus ja. Gember niet bij geleverd. Al met al redelijke sushi maar niet bijzonder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adri Hoven
8 november 2020

Heerlijk

Elma van der Wel
8 november 2020

Heerlijke sushi. Alleen jammer dat m’n bestelling, die ook met iDeal al betaald was, niet was doorgekomen. Dus op De afgesproken tijd, moest het nog gemaakt worden

Mariska Rolink
8 november 2020
Amande
7 november 2020

Wij hebben heerlijk gegeten!! Ontzettend lekkere sushi, daar hoef je niet over te twijfelen. Wij bestellen graag nog een keer

Astrid
7 november 2020

Keuze genoeg en heerlijk vers!!

Vincent
7 november 2020

Sushi was erg goed.

Anita
5 november 2020

Fantastisch

Jel
5 november 2020

Eindeijk een tent in de buurt met verse lekkere sushi. Hier gaan wij zeker weten meer bestellen Echt een aanrader!!! Wij zijn fan ! Ga als je bieft nooit meer weg kaitooo

Rob
5 november 2020

Voor de eerste keer besteld en zeker niet voor het laatst. Super verse sashimi, smakelijke sushi en maki, nice handroll. Enige minpuntje: de nori mag krokanter.

M van der Mast
4 november 2020

Super goede sushi. Na het openen van de Sushi box komt de aangename geur je toegevlogen. Alles is enorm vers en van hoge qu