Over Kaito Sushi Middelharnis

Welkom op de website van Kaito Sushi in Middelharnis! Hier kunt u online uw bestelling plaatsen bij Kaito Sushi.

Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het kan zijn dat deze in uw SPAM folder terecht komt. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met ons om zeker te zijn dat de bestelling aangekomen is.

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit volledig uit te sluiten. Wij verzoeken u bij het plaatsen van uw bestelling duidelijk uw allergieƫn of intoleranties kenbaar te maken!


Via onze nieuwe website kunt u online uw bestelling plaatsen voor af te komen halen. U kunt uw bestelling pinnen of online middels iDEAL betalen.

U kunt een dag vooruit bestellen met opmerking ( datum en afhaal tijd)

Wanneer de bestellingen vol zijn , Onze website gaat sluiten.

Alleen AFHALEN..

Maandag en Dinsdag gesloten

Hieronder kunt u onze menukaart bekijken, en uw bestelling plaatsen. Eet smakelijk!

Opmerking (Extra Soja saus , Wasabi apart bestellen & betalen)

Contact : kaitosushi2020@outlook.com

Openingstijden

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 14:00 - 20:00
Donderdag: 13:30 - 20:00
Vrijdag: 13:30 - 20:00
Zaterdag: 13:30 - 20:00
Zondag: 14:00 - 20:00

Betaalmethodes

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.


iDEAL wordt ondersteund door

Allergieinformatie

Wij proberen altijd uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Op zon- en feestdagen kan dit vanwege drukte wat langer duren.

Uw bestelling beoordelen

Enige tijd nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een e-mail met een uitnodiging tot het achterlaten van een beoordeling. Wij horen graag wat u van onze producten en dienstverlening vindt om u de volgende keer beter van dienst te zijn.

Acties, aanbiedingen en kortingen Kaito Sushi

Heeft u een actiecode of kortingscode? Op stap 2 van het bestelproces, waar u uw bezorggegevens invult, klikt u op "Actiecode invoeren". De korting wordt direct van het bestelbedrag afgetrokken, of het gratis product wordt direct aan uw winkelwagen toegevoegd.

Beheerder van deze website

Deze website is ontwikkeld door en wordt beheerd door